Weersverwachting
Koudekerke
Weeronline.nl - Meer weer in Koudekerkeweeronline.nl Altijd jouw weer
 

 

    - Kamperen -


Het kampeerterrein heeft 14 ruime plaatsen op twee velden, waarvan een direct grenzend aan de paardenwei en vrij uitzicht op Vlissingen en omgeving.
De andere weide is kleiner met meer beschutting en schaduw.
Het toiletgebouw heeft 4 toiletten, 3 douches, 2 wastafels, een koelkast en een wasmachine. Er is een buitenafwasplaats. Iedere kampeerplek heeft een electriciteitsvoorziening van 6 ampère. Het terrein is ook goed toegankelijk voor campers. Uw auto staat niet bij de caravan of tent maar op een speciaal daarvoor bestemde parkeerplaats.Een stacaravan huren:
De stacaravan is voorzien van 4 vaste slaapplaatsen, een twee persoonsbed en een stapelbed.
De keuken is volledig ingericht. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.
Er is verwarming. Bij de caravan staat een tuinset.


Spelen:
Er is een trampoline en een schommel. Op de camping is een asfaltweggetje waar je op kunt fietsen, skelteren, skeeleren en krijten. Er is een basketbalpaal. Op het achterveld van de camping is genoeg ruimte om te voetballen en andere sporten te beoefenen. Er is een volleybalnet. Bij slecht weer kun je binnen in de schuur chillen, bordspelletjes spelen of krijten op het grote schoolbord.

Honden:
Honden zijn in overleg welkom op onze camping. De omgeving is over het algemeen hondvriendelijk. Op het strand van Walcheren zijn honden toegestaan. Vòòr 10.00 uur 's morgens en na 19.00 uur 's avonds kunt u heerlijk genieten met uw loslopende hond van zee en strand. Op andere tijden moet de hond aangelijnd zijn. Voor 1 mei en na 1 oktober mag u op ieder moment van de dag met de hond op het strand. Op de camping geldt de regel: honden aan de lijn.